Cena

izrada-cenovnik-cenaPre svega Vam skrećemo pažnju na činjenicu da se naša lutkarska radionica bavi ručnom izradom lutaka i maskota. Mi dakle ne radimo serijsku proizvodnju, niti imamo mogućnosti za tako nešto.

Svaki naš proizvod je nastao kao rezultat konkretnog rada koji podrazumeva vizuelno osmišljavanje, izradu pojedinačnih elemenata (vajanje), njihovo spajanje u formu gotovog proizvoda, a zatim i finalnu doradu koja vodi do konačnog rešenja. Ovaj proces u određenim slučajevima traje i do mesec dana.

Cena svih naših proizvoda zavisi od materijala koji je potreban za samu izradu, ali i od vremena koje je potrebno da dođemo do završene lutke ili maskote. Takođe je potrebno da uzmete u obzir da su svi naši proizvodi rezultat kreativnosti, tj. autorskog rada naše lutkarske radionice.

Ako ste zainteresovani za izradu lutke ili maskote, potrebno je da nam obrazložite šta Vam je tačno potrebno i koja bi mu bila namena. Najbolje je da to učinite emailom, jer je svakako nemoguće da Vam tačnu cenu kažemo u toku telefonskog razgovora, tj. bez prethodne analize i procene utroška materijala i vremena koje je potrebno da dođemo do gotovog proizvoda.

Kada se dogovorimo oko cene i vremenskog roka za završetak posla, potrebno je da nam platite kompletnu sumu koja je potrebna za nabavku materijala, kao i trećinu iznosa koji se odnosi na naš autorski rad.